Dan Bittman
Dan Bittman / Captură video

Supărat atât pe alerte, cât și pe coronavirus, Dan Bittman a decis să facă lumină și să răspundă la întrebări. Nu există un pericol, nu crede în existența virusului, se consideră discriminat și asurzit de RO-Alert. Adept al teoriilor conspiraționiste, cântărețul are impresia că trăiește o minciună, deși România se apropie de 5000 de cazuri de infectări pe zi.

Solistul trupei Holograf, a descoperit tastatura și a scris pe rețelele de socializare un mesaj care a deranjat pe mulți, dar a amuzat pe și mai mulți. Și asta după ce în urmă cu o zi, românii au primit nu unul, ci patru mesaje Ro-Alert în legătură cu situația în care ne aflăm în prezent.

Dacă facem retrospectiva zilei de azi, citim că în ultimele 24 de ore au fost 4.848 de cazuri noi de COVID-19, un nou număr record de infectări. De asemenea, România a depășit 6.000 de decese cauzate de infecțiile cu coronavirus. La ATI sunt 766 de pacienți COVID.

Detalii, detali. Amănunte care nu-l prea interesează și nici sensibilizează pe Dan Bittman.

”Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”. Într-unul dintre comentarii, artistul a completat: ”Chiar stăm să ne condamne niște proști la moarte prin indiferență?!”.

”E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor.

Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, zicea Dan Bittman la un moment dat, arată Fanatik.

Citește și: Daniel Buzdugan consideră că RO-Alert este agresiv și inutil

#News

Foto