Bianca Drăgușanu (Instagram)

Deși și-a anunțat „cu surle și tâmbițe” nunta extravagantă pe care vrea să o facă cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu pare iarăși o femeie nehotărâtă. Concret, aceasta i-a mărturit lui Teo, în emisiunea de la Kanal D, că ar cam vrea să facă nuntă cu Bote, cel care i-a fost iubit în urmă cu destul de mulți ani.  

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu, citată de WOWBiz. „Nu renunț la orice pentru el, mai ales că el mă ia, așa, pachet. Că doar nu mă ia cu buzunarele goale”, a ținut să precizeze „blonda lui Bote”.

Citește și: Bianca Drăgușanu, a treia cu noroc și „pentru totdeauna”

Bianca și regretele ei

În aceeași emisiune, întrebată dacă regretă vreo aventură pe care a avut-o cu un bărbat celebru, Bianca a ținut să sublinieze că e vorba de fapt de doi bărbați. „Cu unul m-am și căsătorit. Așa de proastă am fost că m-am și măritat cu el”,  a spus blonda, adăugând că a uitat cum îl cheamă „m-am lovit între timp la cap și mai am probleme cu memoria din când în când”. Ca să iasă cât de cât din situația stânjenitoare, Bianca a mărturisit că a avut și o scurtă relație cu Tristan Tate, dar că aceasta „nu a fost ce trebuie”.

Totodată, blonda a dat de înțeles că regretă căsătoria sa cu Victor Slav, cu care și are un copil. „Au fost multe remarci dure la adresa mea. Nu toate și adevărate. Mi-a zis un fost coleg de al meu, de la cealaltă televiziune, că m-am măritat ca o proastă. Și m-a durut pentru că eu am știut că a fost adevărat și m-a certat”, a mai spus „blonda lui Bote”.

Citește și: Bianca Drăgușanu nu face compromisuri pentru bani