Este Dan Bursuc adevăratul tată al lui Fulgy?

Telenovela familiei de la Clejani ajunge la punctul culminant

Florin Georgescu sau, așa cum este el cunoscut în lumea manelelor, Bamboo, a insinuat (glumind) că Dan Bursuc ar fi adevăratul tată al băiatului rău, Fulgy de la Clejani. Așa cum am menționat anterior, Bamboo susține că ar glumi, însă gluma pare făcută într-un ton extrem de serios, presăsat cu ironie la adresa Vioricăi de la Clejani, pe care acesta o acuză (tot glumind) că n-ar fi fost prea… „cuminte”.

Bamboo vede o asemănare izbitoare între Dan Bursuc și Fulgy de la Clejani

Potrivit postării fostului impresar al lui Florin Salam, Fulgy de la Clejani ar semăna extrem de bine cu Dan Bursuc, atât la fizic, cât și la caracter.

„Dan Bursuc… Felicitări, Dane, are toate ”arfele” lui Bursuc. ”Ștocar” de meserie. E tot chipul tău. Băi, fraților, toate ”arfele” lu tac-tu Bursuc le ai, Fulgy. Vioricooo, tare cuminte ai mai fost! Să moară tata de nu e copilul tău. Du-te și fă-i analizele… Vă pupă Bamboo. Frații mei lăutari… Fratele meu, Bursuc, mai are un copil”, a scris Florin Bamboo într-o postare publică pe contul lui de socializare, citat de WOWBiz.ro.

Telenovela devine din ce în ce mai interesantă

Comentariul lui Bamboo vine după ce Fulgy de la Clejani l-a acuzat pe Dan Bursuc că, la un moment dat, i-ar fi violat sora, pe Margherita de la Clejani.

„Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențabil, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost la Lipatti și m-am întâlnitcu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a spus Fulgy de la Clejani.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cea nehotărâtă și cu regrete