Ion Țiriac își alină bătrânețea pe litoral, alături de o brunetă mult mai tânără ca el

Ion Țiriac se „ține bine” la 82 ani!

Foto: preluare Click.ro

Ion Țiriac (82 ani) pare să se simtă mai tânăr ca niciodată! Fostul tenismen s-a afișat pe litoral alături de o tânără brunetă care, cel mai probabil, i-ar putea fi nepoată. Imaginile au fost surprinse la Mamaia, în weekend-ul trecut.

Ion Țiriac „se ține bine” la 82 ani!

Din câte se poate observa din fotografii, cu toate că are 82 ani, lui Ion Țiriac ai putea să-i dai și 60 ani, de vreme ce fostul sportiv pare să se „țină foarte bine”.

Potrivit Click.ro, omul de afaceri și-ar fi petrecut weekend-ul trecut pe o plajă selectă din Mamaia, în zona în care Ciprian Marica deține un complex de apartamente. Mai mult, de-a lungul timpului, pe această plajă ar fi fost văzut inclusiv Ilie Năstase.

Cu toate că ar fi putut să aleagă orice destinație exotică din lume, având în vedere statutul financiar pe care îl are Țiriac, acesta a ales litoralul românesc, ca metodă de evitare a caniculei din Capitală.

Ion Țiriac își alină bătrânețea pe litoral, alături de o brunetă mult mai tânără ca el
Foto: preluare Click.ro

Paparazzi l-au surprins pe acesta la plajă, pe un șezlong amplasat ilegal, prea aproape de „buza” mării, alături de o brunetă mult mai tânără ca acesta. Cu toate că nu se știe exact care este natura relației dintre cei doi, sursa citată anterior menționează, de asemenea că, la un moment dat, femeia și-ar fi pus telefonul pe absomenul acestuia, ceea ce denotă o oarecare apropiere dintre cei doi.

Pe tot parcursul escapadei de la mare, Ion Țiriac a fost însoțit în permanență de bodyguarzii săi.

Citește și: Este Dan Bursuc adevăratul tată al lui Fulgy?