Mihai Trăistariu, jefuit de turiști

20 de persoane au furat toate bunurile din apartamentele pe care artistul le avea închiriate.

Mihai Trăistariu a fost jefuit de turiștii veniți să petreacă vacanța de 1 mai la malul mării. 20 de persoane i-au furat artistului toate bunurile din apartamentele pe care le avea închiriate. Artistul închiriase unor turișți din Suceava cinci din cele şase apartamente pe care le deţine pe litoral. Aceștia au plecat cu bunurile din apartamente și au dat foc unei băi dintr-unul dintre apartamente.„Șțiți de ce am fața asta? Tocmai am prins 20 de infractori! Ei bine … lenjeriile pe care le vedeți în brațele mele au fost recuperate de la turiștii CARE-AU PLECAT ACASĂ CU ELE, AZI DIMINEAȚĂ. Of, Doamne ! Ce țară avem !!! Și câtă sărăcie să fie în România încât să pleci cu lenjeria de la hotel după tine ?! Douăzeci de indivizi din Suceava s-au cazat acum 2 zile la apartamentele mele de la malul mării. Au închiriat 5 apartamente din 6. Câte 4 în fiecare apartament. Azi dimineață, când au eliberat apartamentele, au fugit aproape cu noaptea în cap. Și au lăsat ușile deschise. Au luat cu ei așa : 6 seturi de lenjerii, 11 prosoape, un feon, o telecomandă.
În plus, au lăsat o mizerie soră cu moartea. Și au distrus cu foc capacul de la wc. Probabil cu o brichetă sau cu țigara”, a povestit Mihai Trăistariu, într-o postare pe Facebook.

Artistul a făcut plângere la Poliţie, o parte din bunurile furate fiind deja recuperate

„Am făcut imediat reclamație la Poliție, le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe whatsapp că-i bag în pușcărie pentru furt.
După 5 minute, am primit mesaj de la hoți că s-au răzgândit, că se reîntorc din drum și că vin înapoi cu lucrurile furate la Constanța.
Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda”, a mai povestit Mihai Trăistariu.

„Un om cu bani nu s-ar preta la un prosop de la hotel”

Mihai Trăistariu a anunţat că va crește tarifele de cazare în apartamentele sale pentru „că nu mai vreau să primesc oameni de genul ăsta”. „Un om cu bani nu s-ar preta la un prosop de la hotel. Selecția turiștilor se face din preț! Am vrut să fiu de treabă dar nu se poate așa! Un om fără educație nu poate fi schimbat oricât ți-ai dori !”, a mai scris Trăistariu.

Nici anul trecut nu a fost unul lipsit de probleme create de turiştii cazaţi în apartamentele artistului. „Vara trecută a dispărut doar o linguriță ( era mai deosebită ), un prosop, un cearceaf și niște turișți beți au spart cu pumnul unul din pereții de rigips. Am crezut că nu se poate mai rău de atât”.

Cum se poate afla, cu ajutorul calculatorului, vechimea în muncă