Alarmă cu bombă pe platourile Las Fierbinţi. Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Carargiu” al județului Ialomița a fost intervenit luni seară, pentru asanarea unui element de muniție rămasă neexplodată, în localitatea Fierbinții de Sus.

Potrivit primelor verificări, sesizarea s-a dovedit a fi una falsă. La fața locului a fost găsită doar o bucată de fier vechi, care era asemănător unui proiectil. Proiectilul a fost găsit lângă un bar devenit celebru drept ”barul lui Bobiță”, din serialul Las Fierbinți de pe Pro TV. Nu e cunoscută proveniența proiectilului, dar în mai multe sate din județul Ialomița au fost găsite în ultimii ani proiectile rămase din Al Doilea Război Mondial.

“Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Barbu Carargiu’ al județului Ialomița a fost solicitată în această seară, în jurul orei 20:00, pentru asanarea unui element de muniție rămasă neexplodată, în localitatea Fierbinții de Sus”, a comunicat ISU Ialomița.

Mihai Bobonete a fost dat de gol chiar de naşul său, Octavian Strunilă. După o noapte de băutură, Octavian Strunilă l-a întrebat pe Bobonete dacă nu vrea să se facă actor. Mihai Bobonete a renunțat la facultatea de Electrotehnică pe care o începuse atunci și a intrat la facultatea de actorie. El n-a terminat nici această facultate, ale cărei cursuri le-a urmat doar un an. El nu a explicat motivele care l-au făcut să ia o astfel de decizie. „Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea”, a dezvăluit Mihai Bobonete.

Grigore Leșe vrea să facă un concert cu un manelist