Anamaria Prodan și Reghecampf se ceartă pe împărțirea averii!

Impresara vrea să divorţeze rapid, la notariat.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorţ. Impresara vrea să divorţeze rapid, la notariat, dar nu vrea să renunţe la jumătate din averea pe care a obținut-o în timpul căsniciei cu Reghe. Divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se judecă la Judecătoria Buftea. Anamaria Prodan recunoaşte că nu poate face acest lucru la notariat din cauza partajului averii cu Reghecampf .

Anamaria Prodan susţine că are drepturi la bunurile dobândite în timpul căsătoriei.

„La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu!”, a declarat Anamaria Prodan. Anamaria Prodan vrea să divorţeze cât mai rapid, la notariat, şi îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că lungește procesul la instanță. Următorul termen în procesul de divorț a fost programat pentru data de 16 mai, la Judecătoria Buftea.

Anamaria Prodan: Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat

Până când judecătorii se vor pronunţa asupra divorţului, Anamaria Prodan continuă să-l umilească pe Reghe.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială”, a povestit Anamaria Prodan.

Impresara a dezvăluit că nu vrea să mai ştie nimic de soţul de care divorţează, motiv pentru pentru care le-a spus apropiaţilor ei să nu mai vorbească despre el. „Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează”, a mai spus Anamaria Prodan.

Mihai Trăistariu, jefuit de turiști !