Chefi la limite
Chefi la limite. Sursa foto: observatornews.ro

Chefi Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure – cooking show care va putea fi vizionat în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

”Chefi fără limite” este primul show TV din România în care gătitul se va împleti cu călătoriile și aventura. Emisiunea le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic dar și peisaje superbe.

”Chefi fără limite” a fost filmat în această toamnă în insulele grecești. Cei trei chefi, împreună cu concurenții, au avut diferite misiuni pentru a-și procura ingredientele sau ustensilele. Battle-urile de gătit au avut loc în cele mai spectaculoase locuri din insule.

”Schimbăm insule dintr-o parte în altă, se schimbă tradiția. Fiecare insulă are ceva specific. Într-un loc am găsit nu șțiu ce pâinică, într-un loc am găsit nu șțiu ce băutură. Adică în fiecare insulă găsim ceva nou. Plus de asta trebuie să ne adaptăm mereu la felul de mâncare pe care îl gătesc ei aici”, a dezvăluit chef Sorin Bontea.

Traseul show-ului începe în nordul Mării Egee. Mai exact în insulele Chios, Lesbos și Lemnos. Fiecare dintre ele are specificul ei gastronomic și ingrediente speciale. Drumul va continua în nordul Greciei, în Serres. Lupta culinară va avea apoi loc în orașul dintre stânci, Meteora. Acesta este considerat al doilea centru religios al țării după Muntele Athos.

Corfu, peninsula Mani, Creta și Naxos vor găzdui și ele lupte culinare. Fiecare episod și fiecare locație vor dezvălui preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe. Marea finală a show-ului va fi disputată în Atena. Aici trofeul Chefi fără limite va fi câștigat de unul dintre chefii Bontea, Dumitrescu sau Scărlătescu. Unul dintre concurenții finaliști va fi desemnat câștigător al primului sezon.

Chefi fără limite, noul format de adventure- cooking show, primul din România, va fi difuzat din 21 februarie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Narcisa Birjaru, de la „Chef la cuțite” la chef de hotel