Sursa foto: Stiripesurse

Colegul de suflet al lui Teo Trandafir, Bursucu, a anunțat că se retrage de la emisiunea „Teo Show”, acesta precizând că se va implica în alt proiect de la Kanal D. Mai exact, este vorba despre matinalul „Dimineața cu noi”, pe care îl va prezenta alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Bursucu crede foarte mult în acest proiect, afirmând că vrea să aducă de la primele ore ale dimineții zâmbetul pe fața telespectatorilor.

 „Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. (…) Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a spus Bursucu, potrivit Libertatea.ro.

„Începe o nouă etapă din cariera mea”

Adrian Cristea, alintat de colegi cu apelativul Bursucu, a devenit foarte cunoscut în rândul românilor datorită emisiunii „Teo Show”.

Noua emisiunea unde va fi prezentator, „Dimineața cu noi”, va încerca să aducă informații utile din toate domeniile celor aflați în fața ecranelor, dar nu vor lipsi nici momentele de culise sau cele realizate de reporteri în diferite locuri din Capitală.

De asemenea, cei trei prezentatori, Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, au pregătit mai multe surprize muzicale pentru fiecare zi. Emisiunea „Dimineața cu noi” va fi difuzată în direct, de luni până vineri, de la ora 8:00.

Viviana Sposub a declarat că abia așteaptă să înceapă noua emisiune alături de colegii ei „talentați și energici.”

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de „cafeaua” noastră”, a precizat Viviana.

Reamintim că Bursucu se retrage din proiectul „Teo Show”, emisiune care este difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 15:00.

Citește și: Teo Trandafir, sufletul „tânăr și neliniștit”