Teo Trandafir, sufletul „tânăr și neliniștit”

Inteligența sa, prea puternică pentru bărbații din viața sa

Teo Trandafir are pe lângă carisma cu care și-a atras telespectatorii, indiferent de postul la care a realizat emisiunii în ultimii „zeci de ani”, și o inteligență pe care o consideră prea puternică pentru bărbații din viața sa. De altel, într-un interviu acordat reviste OK Magazin, Teo susține că  inteligența sa este o armă puternică, motiv pentru care „algoritmii” acestora nu funcționează cu ea. „Da, tot timpul (n.r. se tem). Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează; vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil”, a mărturisit prezentatoarea de la Kanal D.

Mai mult, caracterul pe care îl are o face pe Teo să fie un model pentru fiica sa, Maia. În cadrul aceluiași interviu, Teo a povestit un moment care a impresionat-o și care a făcut-o să înțeleagă cât de mult este apreciată de fiica sa.

Maia cea protectoare cu mama Teo (Instagram)

„Una dintre întâmplările astea mi-a sucit viaţa teribil. Eu am locul meu în canapea. Maia avea peste 16 ani şi a vrut să facă o glumă şi s-a aşezat pe locul meu din canapea şi a început să radă şi să spună «Eu sunt mami, eu sunt mami şi am grijă de toată lumea!». Mi-au dat lacrimile, pentru că mi-am dat seama că aşa mă vede copilul meu şi are atâta încredere în mine, am realizat că mă vede ca pe un om ocrotitor, generos, care oferă emoţii. M-am întrebat de ce eu nu văd aceste lucruri”, a mai spus prezentatoarea tv.

Teo Trandafir (53 de ani) spune că nu îi place noțiunea de bătrânețe, dar nici nu este adepta intervențiilor estetice, iar dacă merge la un salon de înfrumusețare, schimbările sunt minime, cât să se simtă ea bine în propria piele, nu de „renecunoscut”.

„Am văzut femei la vârsta mea cu batic pe cap. Eu sunt şi voi fi femeia care poartă bocanci şi hanorac. Urăsc două lucruri în viaţă asta; bătrâneţea interioară şi gelozia. Gelozia este cea mai jignitoare trăire care mi s-a adresat vreodată. Bătrâneţea interioară este ireversibilă”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Citește și: Teo Trandafir, mai mamă decât multe mame