Narcisa Birjaru, de la „Chef la cuțite” la chef de hotel

Emisiunea de la Antena 1, rampă de lansare în „lumea mare”

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost cooptată de Mihaela Borcea, potrivit ReplicaOnline. Narcisa este noul chef al hotelului deținut de Mihaela Borcea, iar anunțul a fost făcut de aceasta din urmă pe pagina de socializare a Pam Beach Olimp. „Chef Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite al sezonului 9, este noul nostru coleg. Să îi urăm bun venit!”, a transmis fosta soție a lui Cristi Borcea.

„Vă mulțumesc mult pentru o primire atât de frumoasă și cu atâta căldură, deja mă simt minunat la Hotel Pam Beach-Olimp”, a spus și tânăra câștigătoare, prima care s-a impus pe tărâmul chefilor, unul dominat de bărbați.

Narcisa, o gură de oxigen

Narcisa poate fi ca o gură de oxigen pentru Mihaela Borcea, în contextul în care hotelierii și proprietarii de restaurante duc o mare lipsă de forță de muncă în acest sezon estival.

Job-uri care erau cândva căutate ajung acum să fie refuzate. Aici intră inclusiv postul de ospătar pentru care se dădea în anii trecuţi o mare bătălie. Pe platformele de recrutare se oferă pentru acest job chiar şi un salariu de 3.000 – 3.500 de lei pe lună, însă angajaţii nu se mai înghesuie pentru a ocupa o astfel de funcţie. Potrivit ObservatorNews, printre posturile libere se mai numără şi manager de local, cu un salariu chiar şi de peste 5.000 de lei, însă lumea nu pare atras nici de acest job. Reprezentanţii Federaţiei Patronale din industria ospitalităţii consideră că cei care nu mai doresc să lucreze în Horeca o fac din cauza instabilităţii legislative şi cer măsuri urgente.  

Citește și: Narcisa Birjaru câștigă sezonul nouă al emisiunii „Chefi la cuțite”