Dan Negru pare să fie mai neutru ca Elveția, Dan Teodorescu neagă faptul că i-ar fi compus o poezie lui Bittman, iar Bittman continuă să emită păreri mai mult sau mai puțin avizate în legătură cu pandemia.

Coronavirusul nu a ocupat doar paturile de la ATI, dar a reușit să adune trei Dani și să-i țină ocupați cu păreri pro și contra, păreri care au rupt internetul în două. Procuratura stă în Taxi, iar Bittman se reprezintă singur, în timp ce Negru se spală pe mâini mai ceva ca Pilat din Pont.

Dacă-l cunoști câtuși de puțin pe Negru, știi că doar pozează în Elveția, iar neutralitatea e cam departe de el. Arunci grenada, te pitești și savurezi efectele cu casca pe cap:

”Postarea asta nu e pro sau contra Bitman, le-o spun celor care vor prelua doar fragmente.

Rockul a avut mereu opinii!

Bune, proaste, nu contează …

Pentru că a fost o opinie, „God Save The Queen” a lui Sex Pistols a fost interzis de însăși bastionul libertății: BBC !

Nu mi-aș imagina U2, Bob Dylan, Rolling Stones, Beatlesii, fără opinii.

Despre asta e rockul !

Pe tricoul lui James Hetfield de la Metallica scrie : „Trăiesc, nu doar exist” și declarațiile politice controversate ale lui Bono au dat multe breaking news-uri.

Madonna a pus pe jar America când a postat în vară pe Insta o teorie a conspirației legată de vaccin și Annie Lennox de la Eurythmics i-a răspuns dur lansând o polemică în showbizul american.

Unii cred, alții nu!

Știu, America e altă ligă dar uitați-vă atunci la showbiz de lângă noi, ticsit de opinii: ungurii au trupe rock-politice (Karpatia e interzisă în România și Slovacia) sârbii cu Bora Dordevic de la Riblija Corba sau cu Bijelo Dugme au stârnit multe controverse sociale.

Showbiz românesc e fără opinii.

E despre Sala Palatului și „mânuțele în aer”.

Așa cum Annie Lennox sau Bon Jovi au contrazis-o pe Madonna, tot așa nimeni din show biz românesc nu a avut vreo părere despre Bitman.

Pro sau contra.

Pentru că showbiz românesc e despre „hai, mânuțele în aer”…

Postarea asta nu e pro sau contra Bitman!

E despre ‘mânuțele în aer’….”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Citește și: Formația Taxi a compus o poezie pentru Dan Bittman: ”Ţara e plină de proşti”

#News