O femeie din Prahova a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine

În timp ce mergea pe o stradă din sat, femeia ar fi fost atacată și mușcată de patruped în zona feței

O femeie de 43 de ani, din județul Prahova, a ajuns la spital, duminică, după ce a fost mușcată de un câine, în zona feței, în timp ce mergea pe stradă. Polițiștii l-au amendat pe proprietarul câinelui cu 500 de lei. Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că mama lui ar fi fost mușcată de un câine, duminică, potrivit stiripesurse.ro.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că, în timp ce mergea pe o stradă din satul Meri, femeia ar fi fost atacată și mușcată de un câine în zona feței

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care i-a acordat femeii primele îngrijiri. Ulterior, femeia a fost dusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Proprietarul câinelui a fost amendat pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri cu amendă în valoare de 500 de lei. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Zeci de oi omorâte de un urs, în județul Harghita