Un şofer beat a fugit de la locul accidentului produs

Sofer
Sofer sursa foto pixabay

Un şofer de 25 de ani aflat sub influența alcoolului şi fără permis de conducere a provocat un accident rutier în oraşul Târgu-Neamţ. Bărbatul a fugit de la faţa locului, a comunicat joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, potrivit stiripesurse.ro.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificată şi depistată persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 25 ani, din Răuceşti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul are permisul de conducere reţinut”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere. Previziune șocantă a astronomilor: Soarele va înghiți Pământul