Bianca Drăgușanu nu face compromisuri pentru bani

Lumea o critică doar pentru aspectul său, fără să vadă și ceea ce are „în cap”

Bianca Drăgușanu i-a mărturisit lui Damian Drăghici că nu ar mai face multe dintre lucrurile din trecut, printre acestea numărându-se inclusiv aparția la „Din dragoste”, emisiunea prezentată în anii 90 de Mircea Radu, dar nici compromisuri pentru bani.

Ca o persoană ce pune foarte mult accent pe aspectul său exterior, Bianca Drăgușanu a renunțat la un show de televiziune, în care era bine plătită, doar pentru că nu avea condiții minime de confort.

 „Nu pot să stau undeva unde nu pot să mă spăl, să nu am unde să dorm, unde să îmi schimb hainele”, a precizat Bianca, în podcastul lui Drăghici, adăugând că nu își mai dorește să repete o astfel de experiență, în urma căreia a rămas cu câteva traume emoționale.

Bianca Drăgușanu, cel mai bun contract

Blonda este imaginea unui studio de videochat. „Este cel mai valoros contract al meu”, i-a mărturisit lui Damian Drăghici.

De altfel, Drăgușanu a fost intens criticată de fanii săi pentru această asociere dintre imaginea sa și videochat, însă a avut puterea de a se apăra în fața lor, de parcă ar fi fost obligată să le dea raportul vieții sale, și le-a transmis că este un contract de imagine.

„Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine”, a spus Bianca Drăguşanu, în exclusivitate pentru emisiunea ShowBlitz, citată de PlayTech.

Imaginea, „atunci și acum”

Cât privește prima sa apariție în televiziune, cea de la „Din dragoste”, Bianca a spus că lumea încă o critică doar pentru aspectul său, fără să vadă și ceea ce are „în cap”, unde este de fapt adevărata evoluție a unei persoane.

„Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om.  Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu. Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Între noi fie vorba, diferența dintre „atunci și acum” este extraordinar de mare, atât la capitolul exterior, cât și la cel de gândire. Dar, fiecare este responsabl pentru numărul de operații estetice pe care îl face pentru a deveni „cea mai bună variantă a sa”, cu riscul de a nu se mai recunoaște când se uită în pozele din trecut.

Citește și: Bianca Drăgușanu, a treia cu noroc și „pentru totdeauna”