Cătălin „Tomată” a schimbat-o pe EBA cu „un model mai nou”

În paralel, Elena Băsescu își dedică tot timpul creșterii copiilor

Cătălin „Tomată”, alături de noua cucerire / Foto: Facebook

Fostul partener de viață al Elenei Băsescu (EBA), Cătălin Gheorghe (zis și „Tomată”) are o nouă relație! Cu toate că mulți dintre admiratorii celor doi așteptau ca fostul cuplu să se reunească, lucrul acesta nu s-a mai întâmplat, întrucât Tomată s-a afișat, într-o fotografie, alături de noua lui cucerire, un pic mai tânără și mai puțin „tunată” ca fiica fostului președinte.

EBA, înlocuită de Cătălin Tomată cu o iubită mai tânără

Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” au avut o relație de aproximativ doi ani, timp în care au făcut și un copil. Între timp, cei doi par să fi rămas în relații amiabile, astfel că au fost văzuți împreună, atât public, cât și online, în fotografii alături de fiica lor. Cum era de așteptat, fotografiile au lăsat loc de speculații, admiratorii bănuind că urmează o împăcare!

Cătălin Tomată a schimbat-o pe EBA cu „un model mai nou”

Nimic mai departe de adevăr, însă! În realitate, Cătălin „Tomată” pare să-și fi găsit liniștea în brațele altei femei, mult mai tânără decât Elena Băsescu (foto în antet). Noua cucerire este medic rezident și, culmea, potrivit Click.ro, aceasta ar fi semănând cu EBA, pe vremea când aceasta era un pic mai tânără.

În paralel, Elena Băsescu nu a fost văzută, până acum, în compania niciunui alt bărbat, preferând să-și dedice tot timpul creșterii copiilor săi. Cu toate astea, nu se știe ce îi poate rezerva viitorul fiicei lui Traian Băsescu. Poate o nouă cucerire? Sau poate chiar o resuscitare a carierei politice? Cu siguranță rămâne de văzut!

Citește și: Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve, iubitul american