Alexandru Arșinel, internat în spital, la Terapie Intensivă

Suferă de escare de decubit

Alexandru Arşinel este internat de câteva zile la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Cunoscutul actor, în vârstă de 83 de ani, suferă de escare de decubit și primește îngrijiri medicale în secția ATI.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat”, a informat printr-un comunicat unitatea medicală.

Alexandru Arșinel, sub supraveghere atentă

Având în vedere istoricul medical şi „pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă” s-a hotărât, ulterior, transferarea actorului în secţia de ATI, scrie AGERPRES.

„Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii”, au precizat reprezentanții spitalului. Aceștia au subliniat că actorul va mai rămâne în spital pentru îngrijiri.

Alexandru Arșinel ar fi fost adus la spital în urmă cu câteva zile de unul dintre fiii săi. Ba mai mult, luna trecută, actorul a fost internat la Institutul Clinic Fundeni.

Anul trecut a fost operat pe inimă, iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. De asemenea suferă de diabet zaharat şi are probleme legate de tensiunea arterială.

Citește și Prețul carburanților va fi compensat și în următoarele trei luni