Gabriela Frea
Gabriela Firea- pag de FB

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a vizitat Iașiul , considerat „capitala” Moldovei , orașul “marilor iubiri”, de care mărturisește că o leagă amintiri foarte frumoase încă din copilărie.

Gabriela Firea s-a alăturat inițiativei „Pactul pentru tineri”

Ministru Familiei a făcut o vizită de lucru, alături de ministrul Muncii, Marius Constantin Budăi, și Simona Bucura Oprescu, deputat PSD și președintele Comisiei de Administrație Publică din Camera Deputaților, ocazie cu care s-a alăturat inițiativei „Pactul pentru tineri”.

„M-am întâlnit cu liderii organizației PSD Iași, președintele Maricel Popa, senator PSD, prefectul județului Iași, Cojocaru Petru Bogdan, cu reprezentantele doamnelor social-democrate, membre OFSD Iași, dar și cu membrii organizației de seniori din județ”, a transmis Gabriela Firea, pe pagina de Facebook.

Copiii în situații dificile, problemele tinerilor și ale familiilor, în atenția social-democraților

Ministrul Familiei a discutat cu liderii social-democrati din Iași despre preocuparea pe care trebuie să o aibă cu toții, atât la nivel central cât și local, în ceea ce privește copiii în situații dificile, cu risc de abandon școlar, problemele tinerilor și ale familiilor în general.

„Am primit multe propuneri interesante pe care, în cel mai scurt timp, vreau să le concretizez în proiecte care să îmbunătățească viața oamenilor”, a conchis Gabriela Firea.

Firea: ”Copiii care riscă abandonul școlar sunt problema noastră, a întregii societăți”