Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve, iubitul american

Stabilită de ani buni în SUA, fosta „bebelușă” a revenit în România pentru a face nunta

Catrinel Sandu, fosta „bebelușa” de la „Cronica Cârcotașilor” și-a refăcut viața după divorțul de jucătorul de tenis Gabi Trifu. Stabilită de ani buni în SUA, Catrinel s-a căsătorit în acest weekend, la București, cu iubitul său american, Steve. Au ales să aibă o ceremonie simplă, dar plină de emoții, iar pentru petrecerea de după nuntă și-au dorit ceva intim, „fără darul în plic”, ci doar cu voie bună.

Potrivit Click, la eveniment au participat 30 de persoane, printre care fiicele lui Catrinel, Sarah și Lara, dar și băieții mirelui, precum și mama lui Catrinel. De asemenea au fost prezenți și cei mai buni prieteni:  Cristi Brancu și soția, Oana Turcu, dar și Letiția Pescariu, care este nașa fetițelor lui Catrinel, și Maria Marinescu.

„Suntem foarte fericiți. Este un moment pe care îl așteptam foarte mult. Noi am făcut o ceremonie și în America, pe 11.11.2020, însă mi-am dorit foarte mult să fiu cununată și în religia noastră, ortodoxă. Rochia de mireasă mi-a ales-o Sarah, fetița cea mare. Am trecut pe lângă un magazin în America și mi-a zis <mami, uite, asta e rochia ta de mireasă> și a avut dreptate. Am cumpărat-o și iată-mă în ea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, e stilul meu”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Catrinel Sandu.

Catrinel și Steve, lună de miere… „în șase”

Cei doi proaspăt căsătoriți vor pleca în „luna de miere” la Paris, dar nu doar în doi, așa cum ne-am aștepta, ci în șase, adică împreună cu cei patru copii.  „Impropriu spus lună de miere. Sunt doar patru zile. Dar ne doream foarte mult”, a precizat Catrinel.

Mariaj încheiat după 11 ani

Frumoasa Catrinel a fost căsătorită timp de 11 ani cu jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe. Divorțul a fost un șoc pentru fosta „bebelușă”, mai ales că a venit pe fondul infidelității lui Gabriel, care trăia o viață dublă. Cei doi s-au ăsătorit în 2006, iar un an mai târziu au emigrat în SUA.

Citește și: Denisa de la Bambi, nuntă pe Riviera Franceză