Virgil Ianțu, supărat pe gunoaiele din Sectorul 1. Ce replică i-a dat Tudor Chirilă

Tudor Chirilă i-a răspuns lui Virgil Ianțu, spunându-i că, uneori, e necesar „să te uiți și în jos”

Cunoscutul prezentator de televiziune, Virgil Ianțu, a criticat, mai pe față, mai voalat, mizeria și gunoiul din Sectorul 1, cel condus de Clotilde Armand.

Acesta a publicat o fotografie în care poate fi văzut privind în sus, iar în subsolul acesteia a comentat: „Știți de ce am privirea în sus? Sunt în plimbare prin sect 1 și din păcate nu mă pot uita în jos. #ilovebucharest @primaria_sector1”, a scris Virgil Ianțu pe Facebook (foto în antet).

Virgil Ianțu a primit răspuns de la Tudor Chirilă

Imediat după ce Virgil Ianțu a publicat postarea, solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, i-a comentat acestuia: „Eu sunt dispus să înghit puțin gunoi ca să scap de o companie care are contract pe 25 de ani, nu e în stare să colecteze selectiv în 2021 că nu are mașini de genul ăsta și aruncă totul grămadă crescând prețurile de sortare și pe deasupra de o valoare de contract egală cu o treime din bugetul anual al primăriei. Câteodată ca să te uiți în sus cu adevărat, tre să mai privești și în jos chiar dacă nu îți place ce vezi”, i-a răspus Tudor Chirilă omului de televiziune.

Comentariul lui Tudor Chirilă a strâns, în foarte puțin timp, aproape 3.000 de like-uri. În plus, peste 100 de internauți i-au răspuns acestuia. Cu toate că unii dintre ei l-au acuzat pe Chirilă că ar face politică, de vreme ce unui artist nu îi stă bine în această postură, au existat și comentarii de susținere a punctului de vedere al lui Tudor Chirilă.

Citește și: Britney Spears refuză să mai apară pe scenă până când nu scapă de sub tutela tatălui ei