Dorian Popa, cel plin de principii: a refuzat un contract de 100.000 de euro pentru că nu crede în videochat

Face vlogguri despre bani și „opulență”, dar spune „nu” țigărilor și videochat-ului, pentru că nu vrea să dea un exemplu negativ fanilor săi

Foto: preluare WowBiz

Cu toate că, de-a lungul „carierei” sale, Dorian Popa a epatat în repetate rânduri, se pare că până și acesta are limitele sale. Mai exact, conform Click.ro, Dorian Popa ar fi refuzat un contract de 100.000 de euro. Ce-ar fi trebuit să facă „influencerul” pentru acești bani? Nimic mai simplu: să facă reclamă la un studio de videochat.

Dorian Popa: „A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum”

„În primul rând, e o chestie în care eu nu cred”, a spus Dorian Popa, adăugând că videochat-ul nu ar duce la evoluția societății în care trăim. „Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului”, a declarat Dorian, într-un interviu acordat în cadrul podcastului 8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley.

Mai mult, Dorian Popa ar fi refuzat și alte contracte, de-a lungul timpului, primite, de data aceasta, de la producătorii de țigări. Adept al unui stil de viață sănătos, Hâtz nu vrea să promoveze fumatul. Nu de alta, dar ar fi păcat să dea un exemplu negativ tuturor tinerilor și copiilor care îi urmăresc vlogurile despre bani, femei și opulență.

Reamintim că Popa este, de asemenea, adeptul operațiilor „de înfrumusețare” și nu se sfiește să recunoască asta public fanilor săi, cu toate că poate nici astfel de sfaturi n-ar fi tocmai indicate, de vreme ce există numeroase semnale de alarmă cu privire la operațiile estetice care, potrivit contestatarilor acestora, ar fi la fel de nocive corpului uman precum fumatul.

Citește și: Britney Spears refuză să mai apară pe scenă până când nu scapă de sub tutela tatălui ei