Britney Spears refuză să mai apară pe scenă până când nu scapă de sub tutela tatălui ei

Regina muzicii pop s-a săturat să mai fie controlată de tatăl ei, așadar i-a intentat acestuia proces, considerând că ceea ce face Jamie Spears intră la categoria „abuz”

Foto: preluare Variety

Britney Spears se află, de ani de zile, într-un conflict cu tatăl acesteia. Mai exact, artista se declară nemulțumită de faptul că tatăl ei îi controlează viața până la cel mai mic detaliu. De partea cealaltă a baricadei, Jamie Spears acuză că Britney nu ar fi capabilă să se managerieze singură și spune că fiica sa ar suferi de o serie de boli mintale care ar împiedica-o să poată fi propriul stăpân.

Britney Spears s-a săturat să fie controlată!

Artista a declarat, de curând, pe contul său de socializare, că refuză să mai apară, de acum încolo, pe scenă atât timp cât se află sub controlul tatălui său. „Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc”, a scris Britney, adăugând că, în condițiile actuale, preferă să distribuie clipuri din sufragerie, în detrimentul unui spectacol la Las Vegas.

„Şi nu, nu mă voi mai machia strident şi nici nu voi mai încerca din răsputeri să fac faţă pe scenă, ani la rând, cu remixurile pieselor mele şi să nu fiu capabilă să fac o treabă adevărată, implorând să fiu lăsată să-mi prezint muzica nouă, în spectacolul meu, pentru fanii mei… aşa că renunţ!”, a mai spus Britney Spears, citată de 9am.ro.

Regina muzicii pop se află într-o luptă cu tatăl său, Jamie Spears, încă din 2008, când acesta a câștigat tutela asupra cântăreței, în urma unor derapaje ale artistei. De atunci, cei doi se luptă prin tribunale. Pe de-o parte, Jamie Spears consideră că fiica sa nu e în deplinătatea capacităților mintale, iar pe de altă parte, Britney Spears (39 ani) își dorește să-și recapete controlul asupra propriei vieți, afirmând că ceea ce face, în acest moment, tatăl ei reprezită un abuz.

Citește și: Agentul Scully renunță la sutien: „Nu îmi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric!”