Agentul Scully renunță la sutien: „Nu îmi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric!”

Cu toate astea, la 52 ani, Gillian Anderson arată fabulos!

Gillian Anderson (agentul Dana Scully din Dosarele X) / Foto: preluare BZI

În anii ’90, pe la început, agentul Dana Scully făcea senzație în serialul SF „Dosarele X”, alături de partenerul său, agentul Fox Mulder. În 2021, Gillian Anderson, actrița care „i-a dat viață” cunoscutului și iubitului personaj, pare să nu aibă nicio legătură cu agentul rigid pe care îl interpreta în urmă cu 30 ani. „Agentul Scully” are acum 52 ani și nu mai pare preocupată nici de cazurile investigate de FBI și nici de extratereștri. Ba mai mult, Anderson nu mai pare preocupată nici măcar de sutien, celui care pare să-i fi declarat război.

Agentul Scully nu mai vrea să poarte sutien!

Marele anunț a fost făcut de Anderson într-un live pe Instagram. „Sunt atât de leneșă, nici măcar nu mai port sutien” le-a spus actrița fanilor săi, adăugând că nu îi pasă dacă sânii îi vor ajunge până la buric. „Eu nu mai port sutien”, a adăugat fostul agent Scully, notează Mediafax.ro.

Totul a început de la un joc de Q&A, organizat de Anderson pe pagina sa de Instagram, una dintre întrebări referindu-se la ținutele purtate de artistă prin casă.

Gillian Anderson s-a remarcat, de asemenea, în multe alte filme și seriale. De menționat că actrița a „rupt gura târgului” cu un rol în care a interpretat-o pe Margaret Thatcher (fost prim-ministru al Marii Britanii), în The Crown. Mai mult, Gillian a fost premiată de două ori la Globul de Aur, fiind, de asemenea, deținătoarea multor premii Emmy.

Citește și: Cum arătau cele mai iubite vedete în copilărie