Un tânăr din Pitești care a agresat sexual o fată în autobuz, căutat de poliție

El a împins-o din autobuz

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un tânăr care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz este căutat de politistii din Pitești. Oamenii legii au facut publice imaginile, potrivit digi24.ro.

Incidentul a avut loc în luna ianuarie, fiind deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe.

Incidentul a avut loc în luna ianuarie, fiind deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe. Poliţiştii au făcut verificări în imediata apropiere a locului faptei, precum şi la liceele din zonă, astfel că suspectul şi cei care îl însoţeau ar fi avut posibilitatea să afle că se efectuează cercetări pentru clarificarea situaţiei, însă nu s-au prezentat la audieri.

„Rugăm persoanele care pot da relaţii cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalţi tineri care apar în imagini să contacteze poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, la numărul de telefon 0248 607 009”, se mai menţionează în comunicat. Femeie din Gorj reținută pentru că și-a înjunghiat iubitul