Daniela Gyorfi nu crede în certificatul de căsătorie

„Suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm”

Deși sunt într-o relație de „cursă lungă”, de peste 15 ani, Daniela Gyorfi și George Tal nu sunt căsătoriți civil, asta în ciuda faptului că au și un copil împreună. Artista și-a justificat această decizie tocmai pentru că „nu vrea să se lege la cap” cu aspectele birocratice, mai mult, consideră că iubirea lor cântărește mai mult decât o hârtie.

„Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui vai cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și soția ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a spus Daniela Gyorfi la Xtra Night Show, citată de SpyNews.

Daniela și George, un cuplu normal

Daniela a mărturisit că în afara vieții de artist, unde George Tal îi este impresar, cei doi sunt un cuplu normal, care se ocupă „cot la cot” de treburile casei, curățenie, gătit, dar mai ales educația copilului.

Prezent și George Tal în emisiunea lui Capatos, partenerul Danielei a dezvăluit faptul că a iubit-o foarte mult pe aceasta ca să accepte să își schimbe în totalitate stilul de viață. „Am venit din Germania și deodată m-am trezit că trăiam într-o casă cu patru femei (n.r. Daniela, mama acesteia și cele două femei care o ajutau pe artistă să o îngrijească pe mama sa), și numai una să fie copertă PlayBoy, plus câine, plus pisică. Ne-a fost mai greu, dar ne-am descurcat”, a explicat partenerul Danielei Gyorfi, în emisiunea Xtra Night Show.

George a trecut testul…  timpului

George Tal a fost extrem de sincer și a mărturisit că nu dorește nimănui să treacă prin experiența sa, chiar dacă trecerea timpului i-a arătat că a meritat să facă pasul de a fi cu Daniela. „Am trecut testul, dar nu doresc nimănui asta. Trebuie să iubești prea mult ca să reziști. E dificil să stai cu patru femei, zi de zi. Plus că aveam și o altă mentalitate”, a mai spus George Tal, care a adăugat că el a fost cel care „a împins-o de la spate” pe Daniela să facă un copil.

Citește și: Daniela Gyorfi, din nou pe masa de operație