Florin Cîțu, alegeri PNL Tulcea, captură video

Premierul Florin Cîțu i-a felicitat pe liberalii tulceni pentru faptul că au reușit să scape România de un „spion rus”, mai mult, că a trimis un fost ministru de finanțe în sectorul privat. Cel la care premierul Cîțu a făcut referire nu este nimeni altul decât fostul senator social democrat și fost ministru de finanțe, dar și al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Asta chiar dacă nu a pronunțat numele acestuia, se subînțelegea, mai ales că spus că social democratul este omul rușilor pentru că făcea parte din conducerea Băncii Internaționale de Investiții.

„Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate proprii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, le-a spus Florin Cîţu delegaţilor la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, care are loc sâmbătă.

Totodată, premierul a precizat că data de 25 septembrie, când va avea loc Congresul PNL nu este decât un nou început pentru liberalismul românesc, cel care trece într-o nouă etapă. „O etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid din România. Doar aşa putem implementa liberalismul. În acelaşi timp, trebuie să ne recâştigăm electoratul tradiţional, cel care crede că proprietatea privată este sfântă şi că un antreprenor este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Şi pentru asta va trebui să ne întoarcem şi să recâştigăm din nou municipiile şi oraşele”, a mai spus Florin Cîţu.

Citește și: Eugen Teodorovici, de la Senat la „pușculița” FR Rugby