Dan Negru ar fi putut să fie șeful Andreei Esca

Prezentatorul nu se lasă! Dacă planul cu Esca nu i-a ieșit, poate îi iese cu Gigi Becali

Foto: Pagina de Media

Celebrul prezentator de televiziune, Dan Negru, a povestit pentru o publicație care au fost și care sunt planurile sale financiare, în următoarea perioadă. Conform lui Negru, dacă ar fi avut prezența de spirit să investească în criptomonede la momentul oportun, astăzi ar fi putut să cumpere PRO TV, spre exemplu, și să devină șeful Andreei Esca, cel mai bine plătit prezentator de știri din țara noastră, după cum relatează zvonurile. Însă n-a fost să fie!

Dan Negru nu renunță la investiții!

Chiar dacă nu a beneficiat de spiritul necesar, la momentul potrivit, prezentatorul nu renunță. El a declarat că va continua să „parieze” pe moneda virtuală, astfel încât, dacă a fi șeful Andreei Esca nu i-a ieșit, poate reușește, totuși, să cumpere echipa de fotbal deținută, în acest moment, de Gigi Becali.

„Toți sunt speriați de criza care o să vină și toți se văicăresc ca n-au investit în criptomonede. Și eu am fost fricos. Cumpăram trustul PRO, azi, dacă aș fi luat Bitcoin, la început.

Și eram patronul Andreei Esca, dacă luam Bitcoin de 100 de dolari, la început. Așa că, o iau de la capăt acum și bag 100 de dolari în cripto. În 6 luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”, a declarat Dan Negru, despre investiția în criptomonede, pentru playtech.

Citește și: Oana Zăvoranu se pronunță în privința „divorțului anului”