Daniela Gyorfi, din nou pe masa de operație

I-a „expirat” implantul mamar și vrea niște sâni mai mici

Daniela Gyorfi, una dintre primele persoanele publice care a recunoscut că și-a făcut implant mamar, la începutul anilor 2000, are mari probleme cu ultima pereche de silicoane, relatează SpyNews. „achiziționată” în urmă cu 8 ani. Într-o emisiune tv, artista a mărturisit că i s-a fisurat implantul, motiv pentru care are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, dar că de data aceasta va opta pentru niște sâni mai mici, nu „mărimea 5”, cum i-a avut la prima sa mărire de sâni, când a fost atrasă de ideea de sâni mari căci își punea „ciorapi în sutien”, ca să arate bine.

 „Mi s-a fisurat, probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe ele și din 2000 am început să-mi fac”, a precizat Daniela Gyorfi.

Tehnologii noi, alți bani, alte distracții

Daniela Gyorfi (52 ani) a mărturisit că dacă știa ce costuri, dar mai ales ce chinuri sunt de-a lungul vremii pentru a arăta „bine”, s-ar mai fi gândit înainte să facă primul implant. Ai mult, acum pare adepta sânilor mai mici, mai naturali, semn că înțelepciunea vine cu vârsta. „Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam.  Ultima dată același lucru mi-a zis: nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită”, a declarat Daniela Gyorfi la Acces Direct.

Întrebată când se va ocupa de acest aspect, artista a precizat că în două săptămâni va di din nou pe masa de operație. „Mâine (n.r. vineri) îmi fac rapelul, apoi mai stau două săptămâni și după aceea îmi fac. I-am spus să mi le facă mai mici. Dacă aș da timpul înapoi, undeva la 70% nu mi-aș mai face. Mi-a trecut chestia asta să fiu ca plasticul. Acum mi se par mult mai sexy mai mici”, a mai spus cunoscuta artistă.

Citește și: Cristina Spătar, într-o relație cu un afacerist însurat și puțin „certat” cu legea