Cristina Spătar, într-o relație cu un afacerist însurat și puțin „certat” cu legea

Ar fi vorba despre un afacerist cunoscut, însurat și cu doi copii

Foto: Spynews.ro

Cristina Spătar făcea senzație în muzică în urmă cu vreo 15 ani, când scotea câteva „hit-uri”, după care nu mai auzea zare de post de televiziune de nișă de ea. Cu toate astea, imaginea așa-zisei artiste era întreținută de publicațiile chitite pe „ce mai fac vedetele atunci când nu fac nimic”.

Așa cum se întâmplă, de altfel și acum.

Cu toate că vestita Cristian Spătar nu a mai uimit pe nimeni cu nimic cam de multicel, ea continuă să fie urmărită de paparazzi și fotografiată de fiecare dată când face un pas greșit.

Paparazzii au suprins-o pe Cristina Spătar în momente tandre, pe străzile Capitalei

Potrivit Spynews.ro, cei care au făcut marea descoperire, Cristina Spătar s-ar afișa, mai nou, în compania unui nou bărbat. Și nu orice bărbat, ci unul căsătorit, cunoscut afacerist și „posesor” al unui număr de doi copii minori.

Întrebată, aceasta a afirmat că între cei doi n-ar fi nimic mai mult decât o relație de prietenie, cu toate astea, potrivit sursei citate anterior, adevărul n-ar fi tocmai acesta, publicația bazându-se pe informații obținute pe surse.

Conform acelorași surse, respectivul afacerist ar fi unul dintre cei obișnuiți să sfideze legea, însă și jurămintele de căsătorie, după cum se insinuează.

Nu ni se spune, însă și despre cine este vorba, fotografiile celor de la Spynews.ro fiind, în mod convenabil, blurate în zona feței afaceristului.

Citește și: Alina Sorescu, mai sigură ca oricând pe mariajul său