PAUR, pe cai mari în Republica Moldova: vor face alianță cu USB

S-a frământat ce s-a frământat USB-ul Republicii Moldova, dar și când a ales să colaboreze cu „ai noștri”!

Foto: Facebook

Vestea potrivit căreia PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) s-a lansat deja și-n Republica Moldova făcea turul internetului în cursul săptămânilor trecute când, cu surle și trâmbițe, unionistul declarat George Simion anunța o mare victorie (pentru ei), dincolo de Prut.

Vrând să bifeze câțiva parlamentari și-n Republica Moldova, PAUR s-a chinuit până a reușit să-și facă partid și-acolo, mizând pe dorința unora dintre moldoveni de-a se uni cu sora vitregă, România.

USB-ul din Republica Moldova, pe aceeași lungime de undă cu oamenii lui George Simion

Simțindu-se cumva pe aceeași lungime de undă, cei din USB (Uniunea Salvați Basarabia), partid care, culmea, nu are nicio legătură cu trecutul USR (pe vremuri numit USB – Uniunea Salvați Bucureștiul), au decis să-și unească forțele cu varianta moldovenească a PAUR-ului, astfel că vor merge la alegerile parlamentare din Republică de mânuță.

Decizia nu este una surprinzătorare, de vreme ce USB se definește, prin doctrină, ca fiind un partid orientat spre unirea Moldovei cu România, profund creștin și iubitor de familie tradițională – aceleași valori, aceleași interese.

„Noi, la USB, ne-am frământat în interiorul partidului și cu cei de la Mișcarea Politică Unirea care ar fi soluția cea mai sigură. În aceste condiții, având în vedere invitația colegilor de la AUR, care este un partid care cuprinde și RM, am dat curs acestei invitații și am considerat că trebuie să participăm împreună în aceste alegeri”, a declarat Valeriu Munteanu, liderul USB.

Citește și editorialul: Laboratorul de cyborgi al „domnului” Simion