Simona Halep (Instagram)

Simona Halep, fost lider mondial și una dintre jucătoarele în activitate cu cel mai mare număr de săptămâni consecutive în Top 10, nu vrea să pună racheta în cui după ce se va căsători cu iubitul său Toni Iuruc. Asta pentru că petrecerea din urmă cu mai bine de o săptămână a fost doar o celebrare a logodnei, nu căsătoria civilă în sine, mai mult, Simona se vede încă pe terenul de tenis.

Într-un interviu acordat Antena Sport, Simona a precizat că tenisul este pe primul loc, chiar dacă Ion Țiriac tot spune că se va dedica familiei și viitorilor copii.

Simona Halep și Toni Iuruc (Instagram)

„Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit. O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep.

Simona și Jocurile Olimpice de la Paris

În urma unei accidentări suferite în luna mai, la Roma, Simona a fost nevoită să se retragă de la două turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, dar și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nu doar prezența la Tokyo, ci și câștigarea unei medalii olimpice făceau parte din obiectivele pe care și le-a fixat Simona pentru „final de carieră”, însă în situația actuală acestea nu au mai putut fi îndeplinite. Un motiv în plus să îți dorească să ajungă la următoarea ediție a JO, cea de la Paris, din 2024.

„M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! (…) Vreau să cred că mai am totuşi o mică şansă la Paris, în 2024. Dar vreau să iau pas cu pas şi an cu an. Am de gând să joc trei ani, dar nu ştiu cum va fi. Parisul este oraşul meu preferat şi cu siguranţă o să fie plăcut dacă ajung acolo”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

 Până atunci, Simona Halep va reveni în circuit și va juca în turneele din America de Nord. Aceasta s-a înscris la turneul de la Cincinnati (14-22 august) și a primit un wildcard pentru turneul de la Rogers Cup (Montreal, 9-15 august).

Citește și: Simona Halep a trecut într-o altă „ligă”