Oana Roman preferă liniștea familiei

Oana a cam rămas fără prieteni, dar nu are regrete, căci nu se mai simțea pe aceeași „lungime de undă” cu ei

Oana Roman și-a schimbat stilul de viață și a cam renunțat la prietenii pe care îi avea în urmă cu mai mulți ani, preferând să se dedice familiei. Într-o postare făcută pe Instagram, Oana a mărturisit că nu avea nimic în comun cu cei cu care se afișa, fie prin cluburi ori la diverse evenimente publice. De altfel, în vacanța pe care a petrecut-o la mare, Oana a avut parte de liniște și s-a simțit bine departe de „lumea de oraș”.

„Am avut liniște departe de lume. Este pentru prima oară de mulți ani încoace când stau pe litoral în România și nu am fost în Mamaia decât o dată să mâncăm. Nu m-am văzut cu nimeni și nu am simțit nevoia să merg nicăieri. Îmi e tare bine departe de acea «lume de oraș», în care nu mă mai regăsesc deloc. Foarte mulți ani am trăit înconjurată de oameni cu care, de fapt, nu aveam nimic în comun”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana s-a transformat și este mai matură

Oana Roman a explicat că decizia de „izolare” a luat-o în urmă cu 8 ani, iar la scurtă vreme a primit și cel mai frumos cadou. Familia pe care o are și pentru care luptă. De altfel, aceasta a decis împreună cu fostul soț să își acorde o șansă și se pare că relația dintre ei este chiar bună decât era în perioada căsătoriei, motiv pentru care în toamnă cei doi vor spune din nou „Da”.  

„ Am ieșit și m-am distrat în cluburi având impresia că e bine. Mi-a trebuit mult ca să înțeleg că nu era bine. Că nu era viața pe care mi-o doream de fapt. Că prea puțini din oamenii ăia aveau ce căuta în viața mea. În 2013 am hotărât să nu mai ies la cluburi deloc și să încep altă viață. Într-o zi mi-am dat seama că vreau altceva și Dumnezeu mi-a dat o familie pentru care am luptat și lupt în fiecare zi. Și mi-e de ajuns!”, a mai scris Oana Roman.

Citește și: Oana Roman se mărită iar cu Marius Elisei