Vot Anticipate

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a decis să se retragă din spațiul public și să lucreze la un plan prin care vrea să schimbe fața României.

Vedeta a anunțat pe rețelele sociale că are de gând să candideze pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc peste 2 ani.

 „Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Să devin președintele țării. (…) Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…)”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit Libertatea.ro.

Cum vrea vedeta să schimbe România

Acesta a precizat că nu glumește și că zilnic primește mesaje de la fanii ei că e momentul să se dedice unui scop mai mare. Vedeta susține că oamenii văd în ea un lider, precizând că este conștientă de abilitățile sale de lider.

Totodată, Oana Zăvoranu a precizat că are de gând să devină și scriitoare, afirmând că vrea să publice o carte despre viața ei.

 „Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vobit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți”, a declarat Zăvoranu pe o rețea de socializare.

Controversata vedetă este cunoscută în spațiul public pentru părerile sale de neclintit și modul unic prin care reușește să atragă atenția. Reamintim că Oana Zăvoranu a ținut prima pagină a ziarelor în urmă cu șapte ani, după ce s-a certat cu mama sa pe presupusa avere de 60 de milioane de euro.

Citește și: Oana Zăvoranu se pronunță în privința „divorțului anului”