Captură video (Youtube)

După ce „palma lui Smith” a devenit celebră în toată lumea, multe vedete au reacționat imediat și l-au condamnat pe actor pentru comportamentul său violent la premiile Oscar de anul acesta. Printre aceștia se numără și Jim Carrey, cunoscutul actor de comedie care a precizat că i-ar fi cerut daune de ordinul milioanelor de dolari.  

Momentul care l-a deranjat pe Carrey a fost când Will Smith a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor, iar sala s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat. Într-o intervenție pentru CBS, actorul și-a exprimat părerea sinceră despre ce a ajuns să fie, astăzi, Hollywood.

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă cu privire la problemele de sănătate a soției sale

„Am fost dezgustat de ovațiile la scenă deschisă. Am simțit că Hollywoodul, în masă, nu are coloană vertebrală”, a spus actorul de comedie.

De asemenea, Carrey a precizat că dacă ar fi fost în locul lui Chris Rock, acesta l-ar fi dat în judecată pentru 200 de milioane de dolari, deoarece acel videoclip va rămâne „acolo pentru totdeauna.”

„Va fi omniprezent, iar acea insultă va dura pentru multă vreme. Dacă poți să țipi din public sau să-ți arăți dezaprobarea sau să spui ceva pe Twitter, atunci nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva peste față pentru niște cuvinte”, a fost de părere Jim Carrey.

În încheierea mesajului său, actorul de comedie a spus că nu are nimic personal cu Will Smith, dar reacția sa în fața milioanelor de telespectatori a reprezentat un gest urât, ce nu îl caracterizează pe actor. Mai mult, Carrey e de părere că totul a pornit dintr-o frustare interioară a acestuia.

Reamintim că Will Smith a urcat brusc pe scena și l-a pălmuit pe Chris Rock după o glumă pe care comediantul a spus-o despre capul ras al Jadei Pinkett Smith şi despre alopecia acesteia. Acestă afecțiune provoacă o cădere masivă a părului și de care actrița suferă de câțiva ani. Mai multe vedete de la Hollywood au criticat dur reacția actorului.

Citește și: Jada Pinkett Smith, primul mesaj după ce soţul ei l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock