Oana Lis, mireasă „zi de zi” după reinventarea garderobei

Pandemia le-a dezvoltat multora simțul practic

Oana Lis a simțit pe propria piele pandemia, ca de altfel aproape fiecare dintre noi. Dacă acum mai bine de un an și jumătate ieșirile erau la ordinea zilei, odată cu pandemia casa ni s-a transformat în birou, iar ținuta lejeră „de casă” a luat locul celei „la patru ace”. De altfel, soția lui Viorel Lis  a realizat că are în garderobă foarte multe haine pe care le-a purtat chiar și numai o singură dată, motiv pentru care s-a gândit că își poate reinventa stocul de ținute, pe care a dat „o gălăgie de bani”, printr-o simplă modificare la croitor. Un astfel de exemplu dat de Oana Lis a fost chiar rochia ei de mireasă, pe care a purtat-o, desigur, o singură dată, la nunta cu Viorel.

„Eu port rochii de revelion, de mireasă, zi de zi. Le mai modific. De când cu pandemia mi-am dat seama că sunt niște bani cheltuiți pe niște rochii pe care nu le porți foarte des. Această rochie am reinterpretat-o eu. Avea o trenă lungă, cu perle, pe care am tăiat-o și mi se pare foarte frumos că încă îmi vine și m-am bucurat s-o port”, a explicat Oana Lis pentru un post de televiziune, citată de WOWbiz.

De altfel, purtarea „zi de zi” a rochiei de mireasă poate să facă bine și la psihic, retrăind emoțiile și amintirile din acel moment. „Sunt niște emoții deosebite când o îmbraci, deși eu mă simțeam ca și cum am fi fost căsătoriți, deși nu aveam acte. Mai aud la alte persoane că nu avem nevoie de nuntă, de acte, pentru că nu te leagă astea, dar nu regret că am făcut pasul ăsta”, a mai spus Oana.

Oana Lis pe urmele prințesei

Iar în acest mod nu doar că face o economie considerabilă la bugetul familiei, și așa destul de afectat de pandemie, dar contribuie și la formă modernă de reciclare. Iar ideea asta nu se aplică doar omului de rând, despre care unii ar fi tentați să spună că sunt săraci oro zgârciți, ci și celor de pe la marile case regale europene, cel mai vizibil exemplu fiind cel al Ducesei de Cambridge, cunoscută pentru astfel de reinventări.

Citește și: Oana Lis, fericită că Viorel s-a vaccinat cu Pfizer