Vica Blochina, dezvăluiri despre relația cu Victor Pițurcă

Femeia a reușit să-l facă pe Pițurcă să-și recunoască copilul, iar acum acesta plătește 9.000 de euro pe lună pentru pensia alimentară

Foto: preluare GSP

Vica Blochina, cunoscută și sub titulatura de „Blonda lui Piți”, a făcut dezvăluiri incendiare în legătură cu relația de 16 ani pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Cu toate că femeia și-ar fi dorit să devină „doamna Pițurcă”, lucrul acesta nu a fost posibil, întrucât marele sportiv este căsătorit de 30 ani și nu și-a dorit să pună capăt acelei căsnicii. Ce-a urmat, știm cu toții! Emisiuni, injurii și săli de judecată.

Vica Blochina: „Nu a recunoscut copilul la momentul potrivit”

Vica Blochina a mai spus că este de părere că Pițurcă ar fi vrut să o umilească, adăugând că cel mai greu moment ar fi fost atunci când „Victor a venit să facă testul de paternitate. Noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic și nu știa ce se întâmplă între noi doi. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul. Băiatul țipa: «Tati, sunt eu Edan! Nu îți mai aduci aminte de mine?». A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat. Și pentru el a fost un șoc”, a povestit Vica Blochina, la Kanal D, citată de Click.ro.

Blonda Vica a mărturisit, de asemenea, că nu se află, în acest moment, în niciun fel de relație cu „nea Piți”, însă că se bucură că băiatul pe care îl au împreună se poate bucura acum de prezența tatălui lui. Unde mai pui că Victor Pițurcă plătește o pensie alimentară de 9.000 de euro pe lună!

Citește și: Oana Mizil dă din casă: „Marian este un bărbat gelos”