Oana Mizil dă din casă: „Marian este un bărbat gelos”

„Marian este un bărbat gelos, nu ascund asta, și nu aș face lucrul ăsta niciodată, să îl înșel vreodată pe Marian”

În urmă cu o săptămână, cuplul Marian Vanghelie – Oana Mizil făcea subiectul primei pagini după ce femeia ajungea la spital, în urma unui presupus acces de violență a partenerului său. Ulterior, Oana Mizil nega că ar fi fost bătută de Vanghelie, evitând să dea detalii concrete despre adevăratul motiv pentru care s-a aflat la spital. În speță, Mizil a invocat o scădere de tensiune din pricina unui scandal domestic, nicidecum o bătaie. Mai mult decât atât, femeia ar fi făcut chiar o plângere penală împotriva fostului edil al Sectorului 5 pe care, ulterior, a retras-o.

Oana Mizil recunoaște că Marian Vanghelie e un tip destul de gelos

Așadar, Oana Mizil a spus, conform Impact.ro, că „vineri seară ne-am certat din cauza faptului că eu voiam să plecăm mai repede la mare și Marian nu putea, pentru că mai avea treabă în București.De la acest lucru ne-am certat, nu din alte motive cum se spune. Plus că eu am probleme cu tensiunea, am cortizonul ridicat. Vineri, atunci, am făcut tensiune și am ajuns la Spitalul Elias, nu am chemat eu poliția. Eu m-am trezit cu poliția lângă mine și mi-au zis să fac plângere penală împotriva soțului meu”.

Ba mai mult, aceasta pare convinsă că scandalul din jurul celor doi ar fi fost exagerat de cei care le doresc răul. „Pot să zic că tot ce s-a întâmplat între noi a fost ceva instrumentat. Se bagă foarte multă zâzanie în familia noastră. În toată perioada cât Marian a fost închis primeam email-uri de la diferite persoane cum că Marian mă înșală, lucru care nu este adevărat. Nu am crezut nicio clipă acest lucru. Mulți încearcă să ne dezbine familia. După ce ne-am împăcat am primit un mesaj agresiv, de amenințare, în care ni se spunea că ne-am pus împotriva multora și nu o să ne fie bine”, a mai spus Oana Mizil.

Cu toate astea, consoarta lui Marian Vanghelie a recunoscut că fostul edil nu sta prea bine la capitolul „gelozie”, astfel că, la un moment dat, acesta ar fi fost acuzată că ar avea o relație cu Bogdan Diaconu. „Pe Bogdan Diaconu l-am văzut la partid de două ori în viață, atât, nimic mai mult. Atunci se vorbea că el ar avea o altă orientare sexuală. Ei, zi și tu? Cum aș putea să mă apropii de un bărbat care are altă orientare sexuală?”, a mai spus Oana Mizil, conform sursei citate anterior.

Citește și: Adela Popescu, mamă de trei, fiecare cu nevoile sale