Adela Popescu, mamă de trei, fiecare cu nevoile sale

„Cel mai greu îmi va fi timpul pe care trebuie să-l gestionez în mod egal între cei trei”

Adela Popescu este fericita mamă de trei băieți, iar asta nu pare să fie o misiune ușoară, oricât de multă experiență ai avea de la primii doi. De altfel, chiar Adela a mărturisit, pentru Cancan News, că deși este ajutată din plin de soțul său, Radu Vâlcan, amândoi se simt uneori depășiți de situație. Mai mult, că pentru ea, acum, cea mai mare provocare este cu privire la 

„Am constatat, de fapt, că cel mai greu îmi va fi timpul pe care trebuie să-l gestionez în mod egal între cei trei. Și asta este destul de greu. Recunosc că din tot, asta mă consumă cel mai tare, dar mă bazez pe faptul că Alexandru (5 ani) este băiat înțelept și a mai trecut o dată prin asta, și că ne vom descurca. Cu ajutorul lui Radu, cu bunicii aproape, sper să o scoatem la capăt așa cum trebuie”, a spus Adela pentru sursa menționată.

Vacanță la bunici

Adela face eforturi mari, mai ales că diferențele dintre cei copii, luați câte doi, sunt destul de mici. Alexandru are 5 ani, Andrei doar 2 ani și 8 luni, iar „juniorul” doar trei săptămâni, iar fiecare are nevoile sale și își revedică timpul său petrecut  cu mama.

„Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani (satul natal al Adelei), iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm. Ăsta mic, Andrei, ne-a cam încurcat socotelile, că l-a lovit dorul de mamă și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta, lucrurile s-au așezat grozav”, a mai spus artista.

Dacă la primul copil cele mai multe informații legate de parenting mamele și le procură de prin cărți, deja de la al doilea, experiența îți spune cuvânt, motiv pentru care credem că se va descurca, fără probleme, și cu cel de-al treilea.

Citește și: Adela Popescu are un băiat de „nota 10”