Game over: Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Dincă

Cerută în căsătorie în 2018, Laura Dincă l-a părăsit pe Cristian Boureanu pentru că bărbatul ar fi promis că se schimbă, însă nu ar fi făcut-o

De câteva zile umbla vorba prin târg cum că Laura Dincă s-ar fi despărțit de Cristian Boureanu. Și cum niciodată nu iese fum fără foc, zvonurile s-au dovedit a fi adevărate, fiind confirmate chiar de fostul politician.

Vestea despărțirii a venit ca un șoc pentru fanii celor doi, de vreme ce, cu foarte puțin timp în urmă, păreau extrem de fericiți împreună, sugerându-se că, în viitorul apropiat, ar putea să existe chiar și o căsătorie și, de ce nu, copii? Însă cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, toate acestea nu se vor mai întâmpla.

Cristian Boureanu a confirmat: „A fost frumos, dar s-a terminat”

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau niciun fel de declarație”, a declarat Cristian Boureanu pentru Național.

De altfel, presa a aflat că Laura Dincă este plecată de acasă de cel puțin o lună. Asta în ciuda cererii de căsătorie primite de la Cristian Boureanu, în 2018. În 2020, cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, însă cum pandemia a făcut acest lucru imposibil, nunta a fost amânată pentru 2021, an în care, de altfel, s-au și despărțit.

Potrivit surselor, Laura Dincă ar fi așteptat ca Boureanu să se schimbe, dar cum bărbatul nu s-a schimbat, fata a decis să pună punct relației de 6 ani cu el.

Citește și: Teo Trandafir, „clienta” atacurilor de panică