Teo Trandafir, „clienta” atacurilor de panică

Iubita prezentatoare de televiziune a mărturisit că și acum are momente când i se face frică

Foto: preluare Playtech.ro

Invitată de curând la podcastul prezentat de Alex Velea și iubita lui, Antonia, Teo Trandafir a făcut dezvălui incendiare, în ceea ce privește viața ei personală. Cu toate că, de obicei, nu îi place să facă acest lucru, Teo a făcut o excepție de această dată, povestind ceea ce, aparent, nu știe nimeni.

Cu toate că nu există om din țară care să nu fi auzit de Teo Trandafir, puțin sunt cei care știu faptul că drumul spre celebritate i-a fost pavat cu greutăți. Cu alte cuvinte, cu toate că, din spatele ecranelor tv, ceea ce face prezentatoare de televiziunea poate părea ușor, în realitate, această muncă implică, de cele mai multe ori, eforturi dar și frici.

Teo Trandafir a suferit, multă vreme, de atacuri de panică

Iubita prezentatoare de televiziune a mărturisit că, timp de foarte multă vreme, cu atacuri de panică. „Da, dar la mine nu știu cum se manifestă. Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcată, care durează mai mult de trei săptămâni. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc… îți bate inima, totul se învârte. Ca să-ți dau un exemplu,ce mi s-a întâmplat mie. Am făcut un rahat, am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15: 18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii…urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă. Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum. M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa”, a mărturisit Teo Trandafir, în podcast-ul găzduit de Velea și Antonia, citată de 9am.ro.

Teo a mai spus, de asemenea, că și în ziua de astăzi mai are astfel de atacuri de panică, însă nu ca la început.

Citește și: Oana Lovin, bucuroasă că „i-a stricat ziua” lui Barna