Copiii, dar mai ales nepoții, sunt motiv de bucurie pentru cei mai mulți dintre noi. Pentru primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone, prezența celor mici în viața sa înseamnă „soarele” din zilele cele mai înnorate, înseamnă zâmbetele pe care i le dăruiesc în momentele grele.

„Vă iubesc așa cum știu că vă iubesc… Cu voi alături, am soare când norii îmi sunt grei… Am aer când lumea largă mă sufocă, am fericire când mulți mă obligă să sorb… amar. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ales să-mi fiți în preajmă… Îi mulțumesc că v-au adus în viața mea! Îi mulțumesc pentru că m-a ales să vă simt zâmbetul și mângâierea și iubirea! Vă mulțumesc frumoasele mele, vă mulțumesc pentru că-mi sunteți aici, în inima și-n suflet și-n viață… cu toate ale sale. Vă iubesc! La mulți ani, sănătoși!”, a scris edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la ceas aniversar.

„La mulți ani, Antonia mea dragă! Chiar dacă tu, în imaginația ta, ești Elsa, prințesa de gheață, atunci când zâmbești dezgheți orice inimă!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de socializare.

Antonia este junioara lui Vlad Popescu, deputat de Suceava, fiul primarului Piedone. El mai are un băiețel, născut în 2014. Fiica edilului, Ana Maria este mama unei fetițe de doi ani.

De (aproape) patru ori bunic

În urmă cu câteva săptămâni, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Piedone a mărturisit că va deveni bunic pentru a patra oară. „În premieră, dacă tot suntem aici, să faceți rectificări, nu aveați de unde să știți, fata mea e însărcinată, voi mai avea o nepoată. Voi fi bunic de patru nepoți. Iar, fetele, când vin ele și mă calcă pe picioare, se dau cu ruj pe buze, și stau să mă machieze toată ziua…Vă dați seama, vin seara acasă, de multe ori am probleme, dar zâmbesc doar pentru ei. De la ei mă încarc și am puterea să merg și a doua zi mai departe”, a mărturisit Cristian Popescu Piedone în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citește și: Cristian Popescu Piedone, mărțișoare și vorbe bune