Cristian Popescu Piedone, mărțișoare și vorbe bune

Edilul a luat la pas străzile sectorului

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a luat străzile la pas, așa cum ne-a obișnuit de când a început mandat. Dar de data aceasta a fost pentru a împărți mărțișoare doamnelor din sector, dar și pentru a ne reaminti că primăvara este anotimpul transformărilor, în care „viața e frumoasă”, în care toată natura prinde viață. În periplul său a mai schimbat o vorbă cu cetățenii, a mai ascultat păsurile acestora.

De altfel, 1 martie, prima zi a primăverii este cea care totul pare să o ia de la capat, în care lăsăm deoparte frigul iernii, dar ne și bucurăm să putem sta la soare, precum gâzele sau alte necuvântătoare. Piedone a ținut să le transmită doamnelor și domnișoarelor prețuirea sa.

Primăvara e anotimpul în care le amintim doamnelor și domnișoarelor din viața noastră cât de mult le prețuim. Cât de importantă este grija și iubirea lor. Cât de împlinită este viața noastră datorită lor. Primăvară e anotimpul în care toată natura prinde viață. Când soarele începe să strălucească pe cer, iar razele sale ne încălzesc după o iarnă lungă și rece. Primăvara e când ne amintim că viața e frumoasă. Când ne oprim din drumul nostru pentru a admira ghioceii abia apăruți.

Primăvara e când dăruim fără să așteptăm nimic în schimb, pentru că zâmbetul unui om drag ne este de ajuns. Primăvara e când toate păsările încep să cânte de bucurie pentru că tu ți-ai amintit să fii fericit și bucuros de tot ce te înconjoară. Primăvara e când te oprești să vorbești cu un cățel care doarme întins la soare. Cu o gărgăriță care a aterizat neașteptat pe mâna ta. Cu bătrâna din colț care vinde flori, supărată că ea nici de 1 martie nu primește o floare. Primăvara e când iubeşti şi nu aştepţi să fii iubit. Primăvară e atunci când crezi în minuni. Când ai noi speranțe. Când realizezi că trebuie să prețuiești mai mult oamenii dragi!

Cristian Popescu Piedone

„Vă urez o primăvară plină cu soare pe cer și în suflet! La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!”, a concluzionat Piedone, pe Facebook.

Citește și: Piedone, deschis la doleanțele bucureștenilor din Sectorul 5