Cristian Popescu Piedone (captura video)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a ținut, marți, prima audiență din acest an, ineditul fiind că aceasta a fost transmisă live pe canalul de Facebook al instituției, de altfel fiind singurul edil care face aceste audiențe în mod public, transparent. Pentru primarul Piedone audiențele sunt ceva obișnuit, încă de când era edil la Sectorul 4, în vreme ce pentru cetățenii din Sectorul 5 este o noutate.

Dragi cetățeni, deschidem (n.r. audiențele) pe 2021. Sunteți primii dintre cei 70 de inși înscriși până astăzi în audiențe. Toate audiențele le voi ține personal, împreună cu directorii de specialitate și cei doi viceprimari pentru a afla ce probleme aveți, cum se pot rezolva, dacă nu, cum vă putem ajuta. Și să vă îndrumăm așa cum este mai bine

a declarat primarul Cristian Popescu Piedone, la începutul primei ședințe de audiență din acest an

Problemele cu care se confruntă cetățenii din acest sector sunt diverse, pornind de la neregulile legate de izolația blocurilor, de locurile de parcare, spații locative sau licențe pentru diverse activități economice.

Parte dintre aceste probleme vor fi incluse pe ordinea de zi a viitoarelor ședințe de Consiliu Local, din 28 ianuarie, respectiv din februarie.

Citește și: Angajații Primăriei Sectorului 5 iau străzile la pas