Captură Video - Facebook Sectorul 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a ținut, miercuri, o ședință operativă extrem de scurtă, în urma căreia s-a decis ca parte dintre angajații din cadrul Primăriei să se transforme în „reporteri ad-hoc”. Scopul, acela de a vedea și ei care sunt problemele cu care se confruntă cetățenii din acest sector.

„Vă plimbați pe străzile lăturalnice, pe bulevarde, printre blocuri, la periferia sectorului. Să nu uitați să vă luați un pix și câteva foi de hârtie. Și cu ochii dvs de funcționar public, angajat la Primăria Sectorului 5, indiferent de activitatea pe care o desfășurați, vă transformați, ca la o baghetă, ca cetățeni și constatați și scrieți și pozați cam ce disconfort vizual întâmpinați. Doamnele care se află pe tocuri pot vedea pe unde se poate rupe acesta. Nu trebuie să mergeți trei ore cu microbuzul. Mai opriți, mai coborâți”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Repartizarea microbuzelor – în care se vor afla primarul, cei doi viceprimari și city-managerul – fiecare în câte unul, pentru această excursie urma să se facă în funcție de domeniile de activitate a celor mai sus menționați.

Concluziile acestei „excursii” vor fi prezentate joi, la Primărie, iar cel care va face cel mai frumos raport, cu pozele cele mai frumoase va fi premiat. „Nu vorbesc în glumă, ci chiar serios”, a concluzionat edilul.

Citește și: În Sectorul 5, locuri de parcare în locul bateriilor de garaje

#News