Birchall, dezamăgită de Nicușor Dan, cel pe care l-a susținut

Nicușor Dan a anunțat că astăzi, la orele 19:00, va susține o ședință de consiliu general în care se va discuta inclusiv problema comisiilor speciale

Ana Birchall își manifestă dezamăgirea cu privire la înființarea unei comisii speciale cu scopul de a monitoriza companiile municipale. „Cum imi beam eu cafeaua linistita dau de stirea asta! Initial nu mi-a venit sa cred dar din pacate este adevarat: azi in Consiliul General al Primariei Capitalei este propusa infiintarea unei „comisii speciale pentru monitorizarea companiilor municipale”, declară Ana Birchall pe Facebook.

Ana Birchall: „Tocmai pentru ca si eu l-am sustinut si votat pe Nicusor Dan imi este cam greu sa inteleg”

„Poate ma insel eu si este o strategie sofisticata cu infiintarea acestei comisii speciale de monitorizare! Daca e asa atunci Primarul General are obligatia sa clarifice public”, a mai spus Birchall, cerând voalat un răspuns de la primarul general Nicușor Dan, cu privire la decizia de înființare a comisiilor speciale de monitorizare a companiilor municipale.

De asemenea, aceasta declară că n-ar deranja-o să primească explicații de la susținătorii lui Nicușor Dan, atât timp cât explicațiile nu conțin insulte, ci argumente, adăugând că, la rândul ei, Ana Birchall a pus ștampila pe numele lui Dan la alegerile locale din 27 septembrie.

„P.S. Am pretentia ca la comentarii sa citesc, inclusiv de la sustinatorii lui Nicusor Dan, pozitii inteligente, argumentate nu insulte, jigniri si atac la persoana mea doar pentru ca am curajul sa spun adevarul… tocmai pentru ca si eu l-am sustinut si votat am pretentia ca Nicusor Dan sa faca treaba serioasa”, își încheie Ana Birchall mesajul.

Nicușor Dan a anunțat că astăzi, la orele 19:00, va susține o ședință de consiliu general în care se va discuta inclusiv problema comisiilor speciale.

Citește și: Nicușor Dan ține azi ședință la CGMB

#News