Streinu-Cercel nu mai este managerul Institutului „Matei Balș”

Funcția acestuia va fi ocupată de Maria Nițescu, în regim de interimat, până la desemnarea unui nou manager cu funcții depline

După ce a fost ales senator din partea Partidului Social Democrat, medicul Adrian Streinu-Cercel a demisionat din funcția de manager al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, întrucât încadrarea în Parlamentul României îl face incompatibil pe acesta în funcția deținută până astăzi.

Locul acestuia va fi ocupat de Maria Nițescu, în regim de interimat, până la desemnarea unui nou manager cu funcții depline.

Ultima declarație a lui Adrian Streinu-Cercel, în calitate de manager al Institutului „Matei Balș”: „să-și bage mințile în cap și să se ducă să se vaccineze”

Streinu-Cercel a fost prezent la vaccinarea primului cadru medical de la institut, în persoana asistentei Mihaela Anghel. De asemenea, în urmă cu foarte puțin timp, Streinu-Cercel declara, cu privire la vaccinarea anti-Covid următoarele:

„Să se gândească: dacă Doamne ferește se îmbolnăvesc au trei variante. Prima e să treacă prin infecție fără să aibă niciun fel de simptomatologie. Cu siguranță, vor infecta pe ceilalți din jurul lor, ceea ce nu e bine.

A doua variantă este să dezvolte boala într-o formă medie, spre severă și să scape fără problemă.

A treia variantă este să ajungă la terapie intensivă. Pot să scape sau să nu. Deci, să-și bage mințile în cap și să se ducă să se vaccineze. E singurul sfat pe care pot să-l dau!”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Citește și: Prioritățile lui Cîmpeanu: redeschiderea școlilor atunci când situația o va permite

#News