Becali nu vrea vaccinul pentru că îi e frică de „placheta aia cu 666”

„Când îți face vaccinul, vine și cu cipul – ți-l bagă în mâna sau la ceafă”, declară îngrijorat Becali

Gigi Becali, acest personaj atât de pitoresc al țării noastre se teme de vaccinul anti-Covid ca de… Satana. Fiți fără grijă că atunci când spunem asta nu e o exagerare făcută de amorul artei, ci chiar o parte din declarația pe care acesta a dat-o presei. Invitat la România TV, Becali a spus că nu are de gând să se vaccineze nici măcar de-ar fi să moară, întrucât nu-și dorește „plachete cu 666” impantate la ceafă sau în mână, astfel că moartea poate deveni o soartă mai ușor de suportat de finanțatorul FCSB decât așa-zisa convertire religioasă pe care o suspectează, odată cu administrarea vaccinului.

„A fost creat virusul. Nu știu cine, l-a creat oamenii lui (ai Dracului – n.red). Eu nu-mi fac vaccinul niciodată! Niciodată! Nu mi-l fac de-aș șți că mor pe loc! Și știi de ce? Pentru că odată cu vaccinul, îmi bagă plachetă. Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Că acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Și fac și 10G, că e lumea plină de păcat! Când îți face vaccinul, vine și cu cipul – ți-l bagă în mâna sau la ceafă. Zice că trebuie să știe ce-ai avut, ce vaccin ți-a făcut… Eu, decât să-mi faci vaccinul, mai bine îmi tai capul! Uite, taie-mi capul, dar vaccin nu fac!”, a spus Becali la România Tv.

Gigi Becali: „De pandemia asta nu mai scăpăm niciodată. N-ați văzut la americani? Cu 2-3 dolari te poți vindeca, dar nu vor ei! Ei vor… a-ha-ha… miliarde!”

Mai mult decât atât, Becali pare să aibă până și leacul pentru Coronavirus, leac pe care l-a împărțit tuturor celor din comună, astfel că, odată cu asta, și-a scăpat consătenii inclusiv de neplăcerea de a purta mască. Arbidol, vitamina C, vitamina D, Zinc și paracetamol dacă se îngreunează simtomele, iată rețeta minune pe care niciun om de știință n-a fost, până acum, în stare să o inventeze.

„Câți oameni au murit?! Virusul e un fleac dacă ai luat medicamentul imediat ce ai avut ceva simptome. Iei Arbidol, vitamina C, vitamina D și Zinc. Paracetamol iei dacă faci febra. Dacă iei virusul din timp, pui barieră și la revedere, COVID! Dacă stai câteva zile și zici că ești tare și nu iei medicamente, ești tu un fleac pentru virus și ajungi la ATI. Eu știu pentru că am experiență. Aproape toți de la mine din comună au avut. Eu i-am ajutat și nu purtăm masca. Nu îmi e frică! Dacă Hristos vrea să mă omoare așa, aia e. Nu îmi e frică de moarte. În Rai te aștepta Hristos”, a adăugat Becali.

Citește și: Gigi Becali e fanul lui Claudiu Târziu, pentru că e băiat credincios

#News