Gigi Becali e fanul lui Claudiu Târziu, pentru că e băiat credincios

„Eu le-am dat sediu aici la mine, la Partidul Noua Generație”

Cu toate că a spus că are de gând să se lase de politică, Gigi Becali a declarat, de curând, că se simte, totuși, reprezentat de un anume partid, în momentul de față.

Însă până să ajungem acolo, poate ar fi interesant să vedem ce părere are Gigi Becali despre cei de la USR PLUS. Nu e nicio surpriză în faptul că mogulul nu îi are la inimă prea tare pe cei din alianță, spunând despre aceștia că sunt neo-marxiști și contra bisericii, pe scurt: „dracul neamului românesc”.

„Singura durere e că a câștigat USR-ul. Dar a fost și o bucurie că nu a câștigat așa mult cât se credea pentru că ăștia de la USR au putere drăcească. Partidul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum câțiva ani de neo-marxiști… Ăștia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului românesc! Este îndrăcirea neamului românesc! Îmi zicea mama să votez AUR.”, a spus Gigi Becali.

Îmi zicea mama să votez AUR

Gigi Becali

Mama lui Becali și-a convins fiul să își îndrepte atenția către cei de la PAUR

Potrivit patronului FCSB, mama acestuia i-ar fi insuflat iubirea politică pentru Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, cu toate că legăturile acestuia cu membrii partidului sunt unele mai vechi, încă din vremea când aceștia abia se formau.

„Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Eu habar nu avem, că nu știam despre ce este vorba. Sunt oameni din biserică. După aia am auzit: Claudiu Târziu. Dar eu le-am dat sediu aici la mine, la Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali) au sediul. Nu știam, că le-am dat un sediu cu doi ani în urmă să facă un sediu nu știu dacă la partid că el mi-a spus mie, jurnalistul, că vrea să facă partidul ăsta și am spus pe mine nu mă mai interesează politica și am văzut și m-am bucurat că au câștigat ei. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios.”, a completat Becali.

În stilul caracteristic și extrem de haotic, Becali a mai spus că s-a simțit extrem de impresionat de propunerea PAUR pentru funcția de prim-ministru, considerându-l pe respectivul „candidat” un om inteligent.

„Și AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deștept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă și facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos”, a mai spus Gigi Becali, potrivit România Tv.

Citește și: Simion de la PAUR se mulțumește cu doar 10% din salariul de parlamentar

#News