O femeie de 51 ani din Galați a fost omorâtă în bataie de concubinul acesteia, cel cu care locuia de aproximativ 20 ani. De altfel, porivit vecinilor celor doi, bărbatul avea obiceiul de a fi, în mod frecvent, violent. Cu toate astea, femeie a găsit puterea de a-și continua traiul cu acesta, în pofida deselor bătăi pe care le „încasa” de la el.

Cu toate că femeia a fugit de multe ori de acasă, în încercarea de a scăpa de accesele crunte de violență ale concubinului acesteia, se întorcea de fiecare dată, ceea ce, ulterior i-a adus și sfârșitul.

Sâmbăta trecută femeia a fost bătută încă o dată, bătaia cauzându-i și un traumatism cranian. Chiar și așa, aceasta a ales, din pricina fricii, să nu depună plângere la poliție împotriva agresorului, refuzând, de asemenea, să fie preluată de un echipaj medical pentru a fi dusă la spital.

Bărbatul a ajuns acum în arest.

Violența domestică, ca literă de lege

Din păcate, în România, subiectul violenței domestice este unul des întâlnit. Multe dintre femei, speriate că nu vor reuși să se descurce fără concubinii sau soții agresivi, continuă să trăiască într-un infern. Multe dintre aceste cazuri se sfârșesc tragic, exact ca în cazul femeii de 51 ani din Galați.

Citește și: Un om de afaceri din Cluj a abuzat o minoră de 14 ani, cu acordul mamei

#News