Andreea Tonciu vrea să nu o mai recunoască nici măcar telefonul

„Obrazul subțire”, cu cheltuială se ține, vedeta este dispusă să „arunce” peste 50 de mii de euro pentru intervențiile estetice

Fosta asistentă TV, Andreea Tonciu vrea să se transforme atât de tare încât nici măcar telefonul să nu o mai recunoască, fiind dispusă să investească o sumă considerabilă în operațiile estetice. Prezentă în emisiunea lui Teo, de la Kanal D, Andreea Tonciu a mărturisit că a devenit foarte complexată de nasul său după ce a fost intens criticată în urma unor apariții la televiziune. Un motiv suficient pentru a trece peste frică și se se programa la estetician, relatează WOWbiz. După operația de rinoplastie a venit implantul mamar, că nu toată lumea se uită în ochii femeii, dar și câteva injectări cu acid hialuronic, la nivelul buzelor.

Însă cu trecerea timpului, Andreea Tonciu a ajuns la concluzia că acestea nu sunt de ajuns, așa că s-a decis să intre în RK (reparații capitale), asta deși nu are decât 35 de ani.

Sursă Ciao

„Trebuie să mă operez să-m fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani.  Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau”, a declarat Andreea Toncu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Mai mult, vedeta vrea ca în urma acestor schimbări  nici măcar telefonul să nu o mai recunoască, ce să mai spunem de ea când se va uita în pozele de la nuntă, ori în cea din buletin. „Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică”, a mai spus fosta asistentă tv.

Citește și: Andreea Tonciu și prețul scump al celebrității